Pozvánka: Modelovky – sebeobrana “nanečisto”

Organizaci Sebeobrana Praha už znáte například z naší reportáže z akce Modelovky VIP+PRESS – sebeobrana a první pomoc. Pokud si chcete vyzkoušet, jak byste obstáli v situacích simulovaného napadení podobně, jako se s tím v dubnu se ctí poprali Robert Jašków, Jan Kříž, Vojtěch Šenkýř a redaktorka FTV Prima TOP STAR Kristýna Ullrichová, máte nyní možnost.

Sebeobrana Praha vypsala další veřejný termín oblíbené akce: Modelovky – nácvik sebeobranných situací. Máte tak možnost vyzkoušet si v bezpečí, jaké je stát se obětí napadení. A zvýšit své šance se v případě nutnosti ubránit. V intenzivním kurzu si osvojíte základy sebeobrany, ihned si naučené vyzkoušíte a především získáte opravdu cennou zkušenost.

Zkušení instruktoři s vámi nacvičí základní jednoduché sebeobranné techniky a potom absolvujete trasu, na které budete řešit reálné sebeobranné situace. Techniky si můžete vyzkoušet naplno a dozvíte se mnohé sami o sobě a svých reakcích ve stresových situacích.

Pokud o to budete mít zájem, získáte z modelovek osobní videozáznam svého počínání. S odbornou analýzou a radami, na čem zapracovat.

Uzávěrka přihlášek je 9. 9., nebo do naplnění kapacity. Ta je výrazně omezená, přihlaste se tedy co nejdříve. Kde? Na webových stránkách Sebeobrany Praha, kde můžete v kontaktním formuláři pokládat i případné dotazy.

Kde: FTVS UK, José Martího 31, 162 52 Praha

Kdy: 22. 9. 2019, 17:00 – 20:00

Cena: 700,- (1100,- s videozáznamem)

 

Pro lepší představu, co vás čeká, se můžete podívat na krátký sestřih z předchozích Modelovek:

 

Sebeobrana Praha nabízí výuku sebeobrany v pravidelných kurzech na různých úrovních. Všechny probíhají pod vedením zkušených profesionálů, lektorů působících na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Koncept sebeobrany v podání této organizace vychází z mnohaletých zkušeností hlavních instruktorů s velkým množstvím bojových sportů a je založený na výběru těch nejjednodušších, maximálně účinných technik.

 

Hlavní instruktoři Sebeobrany Praha také o sebeobraně napsali knihu:

Hlavní instruktoři Sebeobrany Praha také o sebeobraně napsali knihu:

Mohlo by se vám líbit

Salon pro psy a kočky nabízí skutečně komplexní péči

Všichni víme, že domácí zvířátko nepřináší do našich domovů jen radost, ale také zodpovědnost. Pokud chcete dopřát svým zvířecím mazlíčkům tu nejlepší, skutečně odbornou péči, může vám pomoci salon pro psy, kočky a jiná zvířata. V dnešním uspěchaném světě nemáme mnohdy dost času na skutečně pečlivé uspokojení všech potřeb našich zvířecích mazlíčků. Některé úkony pak není […]

VIDEO: Se Slávkem Bourou o magii, životě a tak vůbec…

Moderátor Slávek Boura nám prozradil, na čem právě pracuje, jak se snaží porozumět dnešní době a mnoho dalšího. Podívejte se na video-rozhovor. Nedamovský poltergeist lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >> Naháči – Boura Slávek lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč […]

Markéta Poulíčková: Jsem vděčná, že si můžu plnit sny

S Markétou Poulíčkovou jsme vzpomínali na její působení v pěveckých soutěžích, prozradila nám, jaká je její oblíbená muzikálová role, na čem právě pracuje, a mnoho dalšího…   Svou pěveckou kariéru jste zahájila již ve 14 letech, když jste zvítězila v soutěži Zlíntalent 2002. Reprezentovala jste pak ČR na mnoha mezinárodních soutěžích. Vzpomínáte na tu dobu ráda? […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..